>10 януари  2019 г. беше и последния работен ден на

...
>10 януари  2019 г. беше и последния работен ден на
Коментари Харесай

Изпратиха председателя на Апелативен съд – Бургас Емилия Нашева с аплодисменти, цветя и сълзи

>
10 януари  2019 година беше и последния работен ден на дългогодишния заместител – ръководител на Апелативен съд – Бургас, който с решение на Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет е освободен от служба, считано от 11 януари 2019 година заради навършване на пенсионна възраст.

Председателят на Апелативен съд – Бургас арбитър Деница Вълкова изрази от свое име и от името на съдиите и чиновниците в институцията признателност и благодарност за взаимната работа и професионализма.

“Вие сте от съдиите, написали историята на Апелативен съд – Бургас. Тези 20 години, като началник на комерсиалното поделение, Вие освен правораздавахте, само че и развивахте институцията, печелехте почитание, изграждахте доверие. Работата с Вас, толкоз тънък и изискан човек, с ярка характерност и темперамент, беше привилегия, наслаждение и същински логичен урок “- акцентира ръководителят на Апелативния съд и връчи на арбитър Нашева плакет, с обичайния знак на властта и правото – съдийското чукче.

 Поздравителни адреси, цветя, дарове и топли пожелания във връзка персоналния празник и достойния професионален път арбитър Нашева получи от Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет, съдиите и чиновниците в Апелативен съд – Бургас, ръководителите на Апелативна прокуратура, Окръжен съд и Административен съд – Любомир Петров, Росица Темелкова и Чавдар Димитров, от някогашния ръководител на Апелативен съд – Бургас Яни Бахчеванов, пенсионираните магистрати Златинка Иванова, Георги Кошничаров, Лучия Дерелиева, Димитър Димитров и Веселина Герова, от ръководителя на Адвокатския съвет при БАК Христофор Кондев и доста съдии и прокурори.

По мотив юбилея и пенсионирането арбитър Нашева беше поздравена от кмета на гр. Бургас Димитър Николов, регионалния шеф Вълчо Чолаков, шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи старши комисар Калоян Калоянов.

С решение от 04.12.2018 година Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет насърчи Емилия Нашева с отличие " персонален почетен знак първа степен – златен " за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово осъществяване на служебните отговорности и високи нравствени качества. По предложение на ръководителя на Апелативен съд – Бургас арбитър Нашева беше поощрена и с отличие " Служебна признателност и грамота " за реализирани високи резултати при осъществяване на служебните отговорности.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР